Ons assortiment, onze concepten

Marktgericht: websites voor consumenten

We werken graag in partnership met u samen. Uw vraag en de vraag van uw klanten staan daarin centraal. Vanuit onze kennis en ervaring denken we met u mee over daarbij passende commerciële concepten en logistieke oplossingen.

 

Ook stellen we met regelmaat proactief afzetsuggesties voor, inhakend op consumententrends en ontwikkelingen in de markt.

Om de verkoop van onze producten naar uw klanten te ondersteunen, hebben wij voor onze producten consumentenlabels ontwikkeld. Aansprekende concepten die we actief promoten via consumentenwebsites en social media. Uiteraard kunnen u en uw klanten vrijelijk beschikken over deze informatie en over onze inspiratiefoto’s.

Dieffenbachia Purify

We telen het diepste en breedste assortiment Dieffenbachia’s ter wereld in topkwaliteit. En daar zijn we trots op. Speciaal voor deze luchtzuiverende, prachtige plant, ontwikkelden wij het merk Purify Green:
http://www.purify-green.com.

Hangplanten

Groene hangplanten zijn hip, hot & happening. Daarop spelen wij in met een breed en bijzonder assortiment jaarrond leverbare planten onder de merknaam Hang on Green:
http://www.hangongreen.nl.

Dieffenbachia Natural Gift

Binnen het concept Natural Gift telen wij drie decoratieve soorten dieffenbachia – mooie tropische planten met bijzondere bladtekening in opvallende groene tinten.
http://www.naturalgift.nl

Ludisia

De Ludisia is een unieke orchidee die prachtige witte bloemen geeft met een geel hart. De planten worden afgeleverd met de bloemen rauw in de knop. Voor de Lusidia, ook wel aardorchidee genoemd, ontwikkelden wij het merk Earth Orchid:
http://www.earthorchid.com