Ons verhaal

Wie Elstgeest Potplanten zegt, zegt een duurzaam bedrijf dat marktgericht produceert en voorloopt in de branche. Met onze plantconcepten spelen we in op de laatste groen-, woon- en lifestyle trends. Het assortiment groene, luchtzuiverende planten dat we daarvoor gebruiken is breed en diep en bestaat uit Dieffenbachia, hangplanten, Trifolium (klaver) en Ludisia (aardorchideeën). Stuk voor stuk bijzondere planten die wij als enige in de markt op grote schaal jaarrond produceren. Op onze eigen wijze Elstgeest manier, al 75 jaar lang.

Modern productieproces en goede kwaliteit

Onze kassen en verwerkingsruimtes zijn modern en optimaal ingericht voor de productie en verwerking van topkwaliteit planten. We werken met een vast team goed op elkaar ingespeelde medewerkers en produceren jaarlijks 1,5 miljoen potplanten. In onze strak georganiseerde teeltprocessen bewaken we de kwaliteit van iedere plant nauwgezet. In ons verwerkings- en afleverproces vinden we daarbij altijd ruimte om flexibel in te spelen op uw wensen. Uw vraag staat bij ons altijd centraal. We werken met plezier, met oog voor detail en met grote betrokkenheid samen om daar invulling aan te geven.

Centraal gevestigd, snelle levering

We zijn gevestigd in Nieuwe Wetering, naast de A4 en op maximaal 40 km rijafstand van de veilingen in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk.

Marktgericht: websites voor consumenten

Wie het hart van een consument raakt, verkoopt. Daarvan zijn wij overtuigd. Daarom hebben wij voor onze producten consumentenlabels ontwikkeld. Aansprekende concepten die we actief promoten via consumentenwebsites en social media. Ook voor uw klanten is hier veel te zien en te beleven. Als handelaar/exporteur kunt u vrij beschikken over deze informatie en over onze inspiratiefoto’s. U kunt ons assortiment uiteraard ook vinden op Floriday, het onafhankelijke platform waar het bloemen- en plantenaanbod van kwekers bij elkaar wordt gebracht.

Duurzaam

We werken met gezond zakelijk verstand en vanuit een groot hart voor de wereld om ons heen. Onze productie- en verwerkingsprocessen zijn gecertificeerd en voldoen aan de geldende duurzaamheids- en milieueisen. We filteren en recyclen ons teeltwater en gebruiken zo veel mogelijk biologische gewasbeschermingsmiddelen.

Onze Certificaten

MPS-GAP

We voldoen aan de wereldwijd gestelde eisen aan veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Met dit certificaat voldoen we ook aan MPS-GAP.

MPS-A

We weten de milieubelasting op onze productielocatie tot een minimum te beperken.

MPS-ProductProof

Met dit certificaat laten we zien dat we transparant zijn in het gebruik van middelen en dat wij deze binnen 24 uur na gebruik bij MPS-ProductProof registeren. De certificeringsinstantie neemt meerdere malen per jaar bladmonsters van onze planten om te controleren of onze opgaves correct zijn. Vaste klanten kunnen ons via een eigen inlogcode online volgen in de systemen van MPS-ProductProof.

MPS-Socially Qualified

We voldoen aan alle (inter)nationale eisen op het gebied van veilig, sociaal en gezond werken.

MPS-E.T.I.

We voldoen aan alle Engelse eisen op het gebied van veilig, sociaal en gezond werken.

MPS volgjebloemofplant.nl

Op deze website ziet u na het invoeren van ons MPS-nummer 680506 in één oogopslag over welke MPS-certificaten wij beschikken.

Erkend Leerbedrijf

Erkend Leerbedrijf We zijn een erkend leerbedrijf en leiden mbo-studenten met veel plezier op in ons bedrijf.

Elstgeest Erkend Leerbedrijf